Regen in en rond Nerja houdt aan

NERJA – De regenperiode rond Nerja weet, na een lange periode van droogte, vooralsnog van geen wijken. Nadat anderhalve week geleden de eerste serieuze regenbuien sinds maanden over Nerja trokken, is het ook deze week raak. Koud wordt het daarbij niet, de gemiddelde dagtemperatuur ligt de komende dagen rond de 17 graden Celsius.

Vooral op woensdag(middag) 14 maart en donderdag 15 maart voorziet het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorologia) regenval in en rond Nerja. De eerste echte opklaringen worden op dit moment pas voor zondag 18 maart voorzien.

Nerja Weer 20180313

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s