Nieuwe locatie voor Nerja Jazz Club

NERJA – De pas onlangs geopende Nerja Jazz Club (aan de Calle Antonio Millon 1) verhuist al na amper twee weken. De komende week staan er optredens gepland in zaal Rockefeller aan de Calle El Chaparil 7, te beginnen op woensdag 14 maart.

De openingstijden worden van 20.00 uur in de avond tot 02.00 uur in de nacht, met uitzondering van zondagen (gesloten). De entree is gratis waarbij iedere avond live (jazz)muziek en jamsessies wordt aangeboden.

Op de eerste avond, woensdag 14 maart, is er een jamsessie geprogrammeerd onder leiding van de zangeres Dana Andrews en gitarist Gianne Piras. Donderdag 15 maart is het podium voor het Duo Masque, op vrijdag 16 maart is het de beurt aan het jazzkwartet Constanza Giacomelli. Het Lenny De Luca Trio treedt maandagavond 19 maart op, een dag later is er een ‘Tribute to Billie Holiday’ voorzien.

Nerja Jazzclub 20180313

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s