Lito Blues Band in Centro Cultural

NERJA – The Lito Blues Band treedt vrijdagavond 9 maart op in het Centro Cultural van Nerja. Deze band neemt de bezoeker aan de hand mee op een reis door de historie van blues- en soulmuziek en brengt daarbij nummers ten gehore van legendes als B.B.King, Etta James, Jimmy Hendrix en Eric Clapton.

Het optreden in het Centro Cultural, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja, begint vrijdagavond om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Kaarten (12 euro per stuk) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via de website http://www.mientrada.net of aan de kassa’s van het cultureel centrum.

Nerja CCN Lito Blues Band

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s