Ongekend lange regenperiode treft Nerja

NERJA – Een, voor lokale begrippen, ongekend lange regenperiode treft momenteel Nerja en omstreken. Waar het eerste serieuze regendruppels afgelopen donderdag neerdaalden op de Costa del Sol, lijkt het einde vooralsnog niet in zicht. Ook maandagochtend 5 maart daalde de regen gestaag neer in Nerja en omgeving. De regen was en is broodnodig voor de lokale bassins, die in veel gevallen (onder meer het meer van Viñuela) door de lange periode van droogte waren gedaald tot 20 procent of lager.

Op maandag 5 maart trekken er overdag buien over Nerja, iets wat op dinsdag volgens het lokale weerstation www.aemet.es wordt herhaald. Woensdag lijkt het een droge dag te worden, maar van donderdag tot en met zaterdag is er opnieuw regen voorzien.

Weer Nerja 20180305

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s