Film ‘Loving Vincent’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 4 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film Pools/Britse animatiefilm ‘Loving Vincent’  van de regisseurs Dorota Kobiela en Hugh Welchman vertoond. Deze productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De volledig geschilderde animatie film duurt 91 minuten,  waarin de mogelijkheid wordt onderzocht dat de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh is vermoord. In flashbacks wordt het leven van Van Gogh geschetst, met name de periode waarin hij in Frankrijk woonde.

De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Loving Vincent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s