Concert sopraan en pianiste in Ntra. Sra. De la Angustias

NERJA – De sopraan Hasmik Nahapetyan en de pianiste Sara Gutiérrez verzorgen zaterdagavond 24 februari een concert in de Ntra. Sra. De las Angustias-kerk in Nerja. Het concert is gratis toegankelijk (vol=vol) en begint om 20.00 uur.

Nahapetyan werd in 1976 in Armenië geboren en studeerde pianolessen vanaf haar achtste levensjaar en zong bij het Babajan Higher Conservartory in Armenië vanaf haar achttiende. In 1995 verhuisde zij naar Spanje om daar haar opleiding af te ronden bij het conservatorium van Málaga.

Gutiérrez volgde haar studie tot pianiste aan het Conservatorio Superior de Música de Málaga en volbracht haar opleiding met een slotjaar bij de Royal Irish Academy of Music in het Ierse Dublin. Sinds 2015 is ze lid van het Young National Orchestra van Spanje en heeft ze haar bijdragen geleverd aan een aantal bands.

Het optreden in de Ermita Ntr. Sra. De las Angustias begint zaterdagavond 24 februari om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Hasmik Nahapetyan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s