Documentairefilm ‘Before the Flood’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 25 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de documentairefilm ‘Before the Flood’  van de regisseurs Fisher Stevens en Leonardo DiCaprio vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt 96 minuten waarin verschillende prominenten en (voormalige) wereldleiders, waaronder Ban Ki-moon, Bill Clinton en Barack Obama, zich uiten over klimaatverandering. Dit doen ze in conversatie met Leonardo DiCaprio, die tevens de verteller is. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Before the Flood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s