Internationaal voetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 24ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Zaterdag 17 februari is bij El Fuego vanaf 19.45 uur de wedstrijd tussen koploper PSV en Heerenveen te zien. Feyenoord speelt een dag later om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen het Almelose Heracles. Achtervolger Ajax komt op zondag om 16.45 uur in Zwolle in actie tijdens een uitwedstrijd bij en tegen PEC Zwolle.

Op zaterdag wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en topclub Valencia (stadion La Rosaleda in Málaga, 20.45 uur) in de Spaanse ‘La Liga’ getoond. Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse FA Cup.

Malaga Fans 20130925

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s