Filmklassieker in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 18 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Come and Get It’  van de regisseurs Howard Hawks, Richard Rosson en William Wyler vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1936 is te zien in de originele versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De dramafilm duurt 99 minuten en gaat over een ambitieuze houthakker die zich opwerkt als hoofd van de houtverwerkende industrie. Hoofdrollen zijn er voor Edward Arnold, Joel McCrea en Frances Farmer. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Come and Get It

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s