Mengeling van fotografie en poëzie in expositie Sala Mercado

NERJA – In de Sala Mercado van Nerja is de komende weken een niet alledaagse expositie te zijn. Deze, onder de titel ‘Como dos gotas de poesía’, laat zowel architectuur- als natuurfoto’s zien, de allen zijn gekoppeld aan een gedicht.

De foto’s zijn gemaakt door Nurio Murillo en Mercedes Higuero, de gedichten zijn afkomstig van een reeks aan gerenommeerde Spaanse dichters. De Sala Mercado is te vinden aan het Plaza de la Ermita (naast de taxi-standplaats naast het centrum). De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00-13.30 uur en van 17.30-19.30 uur en loopt van woensdag 14 februari tot en met donderdag 8 maart.

Nerja Sala Mercado Poesia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s