Nieuwe editie Festival Aéro Internacional Torre del Mar

TORRE DEL MAR – Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 juli wordt in Torre del Mar een nieuwe editie van de vliegtuigshow ‘Festival Aério Internacional Torre del Mar’ gehouden. De voorgaande editie van dit spectaculaire evenement werd door meer dan 250.000 mensen gevolgd vanaf de stranden bij Torre del Mar.

Demonstraties met gevechtsvliegtuigen, historische vliegtuigen, stuntvliegtuigen, helikopters en de stuntbrigade Patrulla Águila (één van de beste ter wereld op dit gebied) doorkruisen daarbij het luchtruim boven Torre del Mar. Meer info over aanvangstijden en het complete programma volgt binnenkort op de website www.festivalaereotorredelmar.com .

Torre del Mar Airshow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s