Opnieuw stagnatie in werken waterzuivering

NERJA – Het leek ook te mooi om waar te zijn, toen de gemeente Nerja eind vorige week aangekondigde dat de werken rond de nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor Nerja op maandag 22 januari hervat zouden worden. Inmiddels is de zoveelste zeepbel in deze trieste en al jaren slepende soap uiteen gespat: de werken zijn maandag niet hervat. De zwarte piet ligt dit keer bij het uitvoerende bedrijf UTE, dat maandag helemaal niet kwam opdagen.

“Het betreurt ons zeer dat één dag nadat wij een persbericht uit lieten gaan, UTE aangaf helemaal niet op die datum te gaan herbeginnen met het werk. Sterker, het bedrijf stelt dat er nooit zoiets is afgesproken”, reageert burgemeester Rosa Arrabal getergd. “Wij hebben die aankondiging van UTE zwart op wit, maar nu is er dus opnieuw sprake van een teleurstelling voor de gemeente Nerja en haar inwoners.”
“We zijn opnieuw misleid door dit bedrijf, iets wat al een jaar aan de gang is. We hadden het idee en vooral de hoop dat de bestaande problemen bij UTE waren opgelost, maar dat is kennelijk niet het geval. Ik denk dat het nu tocht echt wordt om het bestaande contract te beëindigen. Er is geen communicatie mogelijk met UTE, er wordt niet gereageerd op onze brieven en via de officiële kanalen. Nerja moet een nieuwe waterzuivering krijgen, en wel vóór de aanstaande zomer.”

Nerja Waterzuivering AN

Een gedachte over “Opnieuw stagnatie in werken waterzuivering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s