Domper voor Málaga CF

MALAGA – Het wil dit seizoen niet echt meezitten voor voetbalclub Málaga CF. Ondanks een duidelijk veldoverwicht liep de Andalusische club vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Getafe opnieuw tegen nederlaag aan: 1-0.

De enige treffer van de wedstrijd viel een kwartier voor tijd en kwam op naam van Juan Cala, die met een rake kopbal Getafe aan de winst én de door Málaga zo begeerde drie punten hielp. In blessuretijd mocht Málaga nog even ruiken aan de gelijkmaker, maar de kopbal van de mee opgekomen verdediger Ignasi Miquel ging rakelings over.

Het dit seizoen tegen degradatie vechtende Málaga wacht ook volgende week een moeilijke klus: dan staat op maandag 22 januari (aftrap 21.00 uur) een uitwedstrijd tegen subtopper Eibar in Baskenland op het programma.

Malaka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s