Feria de San Antón in Maro

MARO – In het tot de gemeente Nerja behorende kustdorp Maro wordt komende  week het jaarlijkse Feria de San Antón Abad gevierd. Het traditionele feest is een eerbetoon aan de lokale beschermheilige en begint zaterdag 13 januari rond 18.30 uur met een dienst en kransleggingen bij de Iglesia de Las Maravillas.

Een dag later, zondag 14 januari, worden overal in het dorp vreugdevuren aangestoken en barst het feest los met diverse muzikale- en dansoptredens vanaf 11.00 uur in de ochtend, het feest gaat de gehele dag en avond door. Ook op woensdag 17 januari zijn er diverse activiteiten gepland.

Maro San Anton 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s