Film ‘The Mountain Between Us’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 10 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Mountain Between Us’ van regisseur Hany Abu-Assad vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Charles Martin en duurt bijna twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney en Beau Bridges.  De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Mountain between us

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s