Optredens van koren op Balcón de Europa

NERJA – Koren uit respectievelijk Algarrobo en Vélez-Málaga treden donderdagavond 28 december (vanaf circa 19.30 uur) aan op het Balcón de Europa in Nerja in het kader van het gemeentelijk kerstprogramma.

Voor de kinderen is er vanaf 17.30 uur een kerstprogramma in het Giner dos los Ríos gebouw (aan het Plaza Cavana) met als titel ‘Las aventuras Navideñas de LadyBu y Cat’. In het Centro de Mayores van Nerja (eveneens aan het Plaza Cavana) is er een optreden van de dansgroep Academia de Baile de Elena Gálvez (aanvang 19.00 uur).

Nerja Kerstposter 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s