Documentairefilm over Al Gore in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 27 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de documentairefilm ‘Al Gore’s An Inconvenient Sequel: Truth to Power’ van de regisseurs Bonni Cohen en Jon Shenk vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De documentaire vertelt het verhaal rond de voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore en zijn niet aflatende strijd tegen de klimaatveranderingen. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Truth to Power

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s