Nep-inspecteurs weer actief in en rond Nerja

NERJA – De lokale politie waarschuwt de bevolking en mensen die een vakantiehuis huren voor de activiteiten van nep-inspecteurs, die momenteel weer actief zijn in deze regio. Deze criminelen doen zich voor als inspecteurs van lokale electriciteitsbedrijven en zeggen inspecties in het huis uit te moeten voeren. Daarbij leidt één van hen de bewoner af (bijvoorbeeld door te vragen ‘even de stoppen te controleren’) waarbij de ander goederen en geld probeert te stelen.

De criminelen hebben het vooral gemunt op ouderen en buitenlanders, die zich makkelijker laten overbluffen en misleiden door deze praktijken. De politie adviseert onder geen beding dergelijke, onaangekondigde, ‘inspecteurs’ binnen te laten en bij twijfel direct de politie te bellen.

policia 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s