Kerst- en hondenshow in Nerja

NERJA – Op het terrein van de voormalige Donkey Sanctuary en de huidige Canis Connection aan de N-340 (bij de entree van Nerja vanaf Torrox) wordt zaterdag 16 december de ‘APA Christmas Dog Show/Concurso de Perro Navideño’ gehouden.

De dag begint om 11.00 uur en duurt tot circa 18.00 uur. Naast een hondenshow met demonstraties van trainingen is er een kerstmarkt te bezoeken en zijn er diverse activiteiten voor kinderen, daarnaast is er live muziek welke wordt verzorgd door The Drum Box Band uit Frigiliana.

Nerja APA kersthondenshow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s