Hardloopevenementen tijdens Día de la Constitución

NERJA – In het Parque Verano Azul van Nerja worden woensdag 6 december twee hardloopevenementen afgewerkt tijdens de viering van de Día de la Constitución (Dag van de Spaanse Grondwet, een nationale feestdag).

Om 11.30 uur wordt het startsein gegeven voor de XXVI Carrera Escolar, een hardloopwedstrijd voor scholieren. Om 12.15 uur is het de beurt aan de volwassenen met de III Carrera-Caminata Solidaria del Taller de la Amistad, waarbij een parcours van vier kilometer afgelegd dient te worden. Opgave (inschrijfgeld 2 euro per persoon) kan ter plekke vanaf 11.00 uur tot een kwartier voor aanvang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s