Geen loon naar werken voor Málaga CF

MALAGA – De voetballers van Málaga CF werkten vrijdagavond in het eigen stadion La Rosaleda keihard, maar werden in het competitieduel met Levante karig beloond. Eén schamel punt was het resultaat na negentig minuten noeste arbeid en een 0-0 eindstand. Málaga kreeg wel wat bescheiden mogelijkheden, maar echte uitgespeelde kansen wist de ploeg van trainer Míchel – ondanks het duidelijke veldoverwicht – niet te creëren.

Bijna ging het nog mis in de blessuretijd, nadat Málaga een serieus slotoffensief had ingezet. Via een messcherpe counter leken de, in opzichtig baby-roze gehulde, bezoekers zelfs de volle buit op te rapen. De alerte doelman Roberto bleef in een één-tegen-één situatie echter de baas in zijn eigen strafschopgebied en voorkwam daarmee een nieuwe domper voor de geplaagde Andalusische formatie.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s