Kerstmarkten aan de Costa del Sol

NERJA – December is internationaal en traditioneel de maand van de kerstmarkten. Deze hebben de afgelopen jaren ook meer en meer hun intrede gedaan aan de Costa del Sol. In Málaga zijn er vanaf deze week al twee te bezoeken, de zevende editie van de Mercado de Navidad in Torrox vindt volgende week plaats. Ook in Nerja was er de afgelopen jaren een (kleine) kerstmarkt aan de Plaza Cavana, hierover heeft de gemeente dit jaar nog geen mededelingen gedaan.

Aan de pier in de haven van Málaga is tot en met zondag 7 januari een kerstmarkt te bezoeken welke gedurende deze dagen van 10.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds is geopend. In deze plaats kan tot en met zondag 10 december ook een bezoek worden gebracht aan een kerstmarkt in de Botanische Tuinen van Málaga (dagelijks tussen 10.00 uur en 16.30 uur).

In de zalen van restaurant Horto Málaga in de buurtschap El Morche (naast Torrox-Costa) wordt van dinsdag 5 tot en met zondag 10 december de zevende editie van Mercado de Navidad/Weihnachtsmarkt gehouden. Deze dagelijks geopend tussen 11.00 uur ‘s ochtends en 21.30 uur ’s avonds (dinsdag 5 december vanaf 17.00 uur).

Torrox Costa kerstmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s