Franse chansons in Centro Cultural

NERJA – Met de show ‘Paris en Blanco, Rojo y Negro’ brengen zangeres Luisa Gavasa en zanger Jolís vrijdagavond 24 november in het Centro Cultural Villa de Nerja een uitgebreid eerbetoon aan de Franse chansons. Het duo brengt daarbij de meest bekende nummers van onder anderen Edith Piaf, Charles Aznavour en Jacques Brel ten gehore.

Het optreden begint om 20.30 uur en duurt circa twee uur, toegangskaarten zijn voor 12 euro per stuk verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45. Ook zijn deze te reserveren via internet: www.mientrada.net

Nerja CCN Paris en blanco roja y negro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s