Presentatie historisch document in Museo de Nerja

NERJA – In het Museo de Nerja wordt donderdagavond 23 november het geheel gerestaureerde en ruin 400 jaar oude document omtrent de onderlinge rechten en verhoudingen tussen Torrox en Nerja gepresenteerd.

Dit ‘El Libro del Privilegio de Nerja y Torrox’ wordt rond 20.00 uur officieel gepresenteerd met een vertoning van een minidocumentaire, gevolgd door een saxofoonconcert (20.15 uur) door Fernando Laguna en Rodrigo Nogués. Vanaf 20.30 uur is het, de laatste maanden intensief gerestaureerde, originele boekwerk ook te zien in het Museo de Nerja, te vinden aan de Plaza de España 4 (achter het gemeentehuis, in het verlengde van het Balcón de Europa).

Nerja Libro del Privilegio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s