Vijfde editie van WeekendBeach Festival Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De vijfde editie van het inmiddels befaamde WeekendBeach Festival in Torre del Mar zal in 2018 plaatsvinden van 4 tot en met 7 juli. Kaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 45 euro per persoon.

Nabij het festivalterrein wordt evenals de voorgaande jaren een camping ingericht, welke van 4 tot en met 8 juli toegankelijk is. Kaarten voor het festival inclusief een plaats op de camping zijn momenteel te koop voor 60 euro per stuk. Meer informatie over de line-up, locatie en prijzen is te vinden op de website www.weekendbeach.es .

Torre WeekendBeach Festival 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s