‘Concierto de Santa Cecilia’ door leerlingen muziekschool Nerja

NERJA – Leerlingen van de lokale muziek- en dansschool ‘Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja’ verzorgen woensdagavond 22 november het ‘Concierto de Santa Cecilia’ in het Centro Cultural Villa de Nerja.

Het concert begint rond de klok van 18.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Het cultureel centrum is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Leerlingen van de school geven elk jaar een concert ter ere van de beschermheilige Santa Cecilia, waarbij ze hun vorderingen van de eerste maanden in het nieuwe schooljaar presenteren aan het publiek. De symbolische toegangsprijs bedraagt één euro per persoon.

Nerja CCN Concierto StCaecilia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s