Spaanstalige rondleidingen door Málaga

MALAGA – Met de ‘Tour Gratis Málaga’ worden dagelijks rondleidingen gegeven door de stad Málaga. Spaanstalige, ervaren lokale en gediplomeerde gidsen nemen hun gezelschap daarbij mee voor een wandeltocht door het historische centrum van de stad, vertellen daarbij anekdotes en verhalen over de geschiedenis en legendes die bij de vele monumenten in de stad horen.

De wandeling duurt 2,5 uur en voert de deelnemers onder meer langs de Plaza Merced, het Casa Natal de Pablo Picasso, het Teatro Romano, Museo Picasso Málaga, het Castille-Palacio Alzaba, het Plaza Constitución, Famose Calle Larios, de Iglesia de Santiago, Catedral, Plaza del Obispo en de Pasaje de Chinitas. Na afloop van de rondleiding wordt aan de deelnemers zelf overgelaten wat ze ervoor willen betalen, waarmee de rondleiding toegankelijk wordt gemaakt voor ieder budget.

De tochten beginnen dagelijks om 11.00 uur vanaf het verzamelpunt Estatua de Picasso (Plaza Merced). Reserveren kan via de website: www.malagaturismo.es/ .

Malaga wandeltour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s