Film ‘Viceroy’s House’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdagavond 23 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Viceroy’s House’ van regisseur Gurinder Chadha vertoond. Deze Brits/Indiase productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Hugh Bonneville, Gillian Anderson, Manish Duval, Huma Qureshi en Michael Gambon.  De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Viceroy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s