Málaga CF naar tweede seizoenwinst

MALAGA – Met een zwaar bevochten 3-2 zege op Deportivo la Coruña heeft voetbalclub Málaga CF zondagmiddag 19 november de tweede overwinning in huidige competitie van de Primera División (‘La Liga’) geboekt. De hekkensluiter verzekerde de drie punten pas in de slotfase, toen Borja González zes minuten voor tijd de winnende treffer liet optekenen.

Roberto-José Rosales liet het eigen stadion La Rosaleda – vol met dit seizoen veel geplaagde trouwe supporters – na een kwartier spelen bijna ontploffen van vreugde toen hij de openingstreffer produceerde. Lang duurde die vreugde niet, binnen acht minuten stonden de bezoekers weer op gelijke hoogte van een doelpunt van Lucas Pérez Martínez.
Zeven minuten na de pauze leek zich nieuw onheil af te tekenen voor Málaga, toen de Zwitser Fabian Schär zijn ploeg Deportivo aan een voorsprong hielp: 1-2. Dit keer liet het antwoord van Málaga niet lang op zich wachten. Elf minuten later was de stand weer in evenwicht dankzij de Uruguayaan Gonzalo Castro (voetbalnaam ‘Chory’) .

De bevrijdende treffer van Borja González kwam zes minuten voor tijd. Volgende week zaterdag (aanvang 16.15 uur)wacht Málaga de lastige uitwedstrijd tegen topclub Real Madrid.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s