Franse Film ‘Mal de Pierres’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 8 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Franse film ‘Mal de Pierres’ (Engelse titel : ‘From the Land of the Moon’) van regisseur Nicola Garcia vertoond. Deze productie uit 2016 is te zien in de originele (Franstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt twee uur en is gebaseerd op het boek ‘Mal di Pietri’ van auteur Milena Agus. Hoofdrollen zijn er voor Marion Cotillard, Alex Brendemühl en Louis Garrel. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro (inclusief een consumptie) per persoon.

Film Mal de Pierres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s