Nieuw verlies voor Málaga CF

VILLAREAL – In de Spaanse Primera División verloor de Andalusische voetbalclub Málaga CF zondagavond 5 november opnieuw. In en tegen Villareal werd het 2-0 voor de thuisclub. Het verlies betekende de negende nederlaag in elf competitiewedstrijden, Málaga is nu hekkensluiter van ‘La Liga’.

De blauwwitte formatie had tegen de kanariegele tegenstander weinig in te brengen en ontsnapte in de eerste helft aan een vroege achterstand toen een treffer van Villareal werd afgekeurd. Halverwege de tweede helft was het wél raak voor de thuisclub toen Sansone profiteerde van amateuristisch geklungel in de Andalusische defensie: 1-0.

Nog geen tien munten later liet Sansone zijn tweede treffer van de avond optekenen toen hij optimaal profiteerde van de zee aan ruimte die hem werd gelaten door de Málaga-verdediging. Na een lange rush was doelman Roberto kansloos op zijn inzet: 2-0.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s