Spaanse versie van film ‘Flatliners’ in Centro Cultural

NERJA – De film Flatliners (Spaanse titel ‘Enganchados a la Muerte’) is deze dagen een aantal keren te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. Op zaterdagavond 4 november (22.35 uur), zondag 5  en maandag 6 november (beide keren een dubbele voorstelling, om respectievelijk 19.00 uur en 21.00 uur) is de Spaanse versie te zien.

Enganchados a la Muerte is een Amerikaanse sciencefiction/horror film uit 2017 van regisseur Niels Arden Oplev. Hoofdrollen zijn er voor Ellen Page, Nina Dobrev, Kiersey Clemons, James Norton en Kiefer Sutherland. De film gaat over vijf medische studenten die onderzoek doen naar ‘leven na de dood’en zich daarbij in een risicovol experiment storten door hun hart voor korte tijd de laten stoppen. De film duurt 108 minuten.

Film Enchanchados

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s