Eredivisiewedstrijden te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de elfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Regerend landskampioen Feyenoord speelt op zondagmiddag 5 november (aftrap om 12.30 uur) in Den Haag een uitwedstrijd tegen ADO, Ajax treedt dezelfde dag om 14.30 uur in Amsterdam aan tegen FC Utrecht. Koploper PSV heeft zondag in het eigen stadion om 16.45 uur FC Twente als opponent.

Op zondagavond wordt ook de wedstrijd tussen het Villareal en het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ getoond. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s