Mix van flamenco en tango in ‘Lo Nuestro’

NERJA – Een spectaculaire en ongewone mix van flamenco en tango is vrijdagavond 3 november te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. Daar komen deze beide dansen samen in de show ‘Lo Nuestro’, een project van de gitaristen Fernando Egozcue en José Luis Montón.

De show duurt 75 minuten en begint om 21.00 uur. Tickets (15 euro per persoon) zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of te reserveren via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Tango y Flamenco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s