Film ‘Miss Sloane’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 1 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Miss Sloane’ van regisseur John Madden vertoond. Deze Franse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De politieke thriller duurt ruim twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Jessica Chastain, Mark Strong, Michael Stuhlbarg, Gugu Mbatha-Raw en Sam Waterston. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Miss Sloane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s