Europees voetbal te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse voetbalcompetities veelal live uitgezonden.

Zo staat daar woensdagavond 1 november het duel in de poulefase van de Champions League tussen het Oekraïnse Shakhtar Donetsk en het nog puntloze Feyenoord (aanvang 20.45 uur) op het programma.

Donderdag 2 november komt de Nederlandse bekerwinnaar Vitesse in de Europa League in actie, tegenstander in het stadion GelreDome is het Belgische Zulte Waregem (aftrap 19.05 uur). Beide clubs staan met één punt uit drie duels onderaan in hun poule.

Wat er bij El Fuego wordt uitgezonden is veelal afhankelijk van de vraag van de bezoekers. Ook uit de Britse en Duitse competitie worden er vaak wedstrijden in beeld gebracht, komend weekeinde staan weer een reeks wedstrijden uit de Nederlandse en Spaanse competitie op de rol.

Camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s