Crosscountry-loop Almijara Trail vanuit Nerja

NERJA – Vanuit het atletiekstadion Lopez Cuenca vertrekken woensdagochtend 1 november de deelnemers aan de vierde editie van de Almijara Trail voor een loodzware loop door het heuvelachtige gebied rond Nerja. Deze crosscountry-loop gaat over een afstand van 22 kilometer, waarbij de lopers liefst 2.050 hoogtemeters voor de kiezen krijgen.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een kortere en makkelijker route; deze gaat over 11 kilometer met daarin 540 hoogtemeters. De loop is georganiseerd door de lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo in samenwerking met de Andalusische atletiekfederatie. Inschrijven kan via de website www.fedatletismoandaluz.net .

Nerja Almijara Trail

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s