Bustrip vanuit Nerja naar kerstverlichting Málaga

NERJA – De kerstverlichting in Málaga is al jaren een begrip aan de Costa del Sol. Dit jaar biedt het broederschap Cofradía de Jesús Resucitado y María Santísima de la Asunción op zaterdag 2 december de mogelijkheid aan belangstellenden om de imposante verlichting te aanschouwen via een busreis naar Málaga (vice versa).

De trip kost tien euro, de bus vertrekt vanaf het Parque Verano Azul in Nerja. Tickets zijn te reserveren bij Viajes Verano Azul, Papelería Velalpa, Panadería Ramírez en Materiales de Construcción Hnos Jimena.  Het vertrek is gepland om 19.00 uur, de terugkeer wordt om 23.00 uur verwacht.

Malaga kerstverlichting 2017 groot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s