Film ‘Neruda’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 29 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Neruda’ van regisseur Pablo Larraín vertoond. Deze Argentijns/Chileens/Spaans/Franse productie uit 2016 is te zien in de originele (Spaanstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 107 minuten en vertelt over het leven van de Chileense dichter en Nobelprijswinnaar Pablo Neruda. Hoofdrollen zijn er voor Luis Gnecco, Gael García Bernal en Alfredo Castro. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Neruda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s