Zweedse expositie in Sala Mercado

NERJA – Drie Zweedse kunstenaars, allen wonend in Nerja en omgeving, exposeren hun werken van vrijdag 27 oktober tot en met woensdag 8 november in de Sala Mercado van Nerja. Aan de expositie wordt meegewerkt door Carl Söderberg, Ulla Alfsdotter en Stefan Jochheim.

Het drietal gebruikt verschillende technieken bij het vervaardigen van hun kunstwerken. De Sala Mercado is te vinden aan de Plaza Ermita (achter de taxi-standplaats naast het centrum) en is de komende weken dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 18.30 tot 22.30 uur.

Nerja SalaMercado

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s