Málaga CF verliest ook in Copa del Rey

MALAGA – Na negen competitiewedstrijden in Primera Divisón met acht verliespartijen en één gelijkspel ging het dinsdagavond in de strijd om de Copa del Rey (de Spaanse voetbalbeker, red.) opnieuw mis met het Andalusische Málaga CF. In de eerste ronde werd met 2-1 verloren van het in de Segunda División A uitkomende Numancia.

De schlemielige manier waarop de nederlaag tot stand kwam was typerend voor de fase waarin de ploeg momenteel verkeert: beide doelpunten van de thuisclub vielen in blessuretijd (92e en 94e minuut) terwijl Málaga al dacht dat de buiten binnen was. Niet dat de blauw-witte formatie overigens veel aanspraak mocht maken op een zege, gezien het enorme gepruts en het bedroevende vertoonde spel.

Het enige hoogtepunt werd gepresenteerd door Recio, die in de 21e minuut op fabuleuze wijze de bal uit een vrije trap vanaf de linkerflank over een afstand van circa 25 meter fraai in de verste hoek knalde en doelman Munir volstrekt kansloos liet. Daarna was het spel lange tijd niet om aan te gluren en lag geblunder in de defensie in de blessuretijd aan de basis van een nieuwe nederlaag.

Malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s