Voetbalderby tussen Vélez-Málaga en Atlético Malagueño

VELEZ-MALAGA – Een echte voetbalderby wordt zondag 22 oktober afgewerkt in het stadion Vivar Téllez van Vélez-Málaga. Daar neemt de lokale voetbaltrots Vélez CF het op tegen het naburige Atlético Malagueño, de amateurtak van het op het hoogste niveau (‘La Liga’) uitkomende Málaga CF.

Het betreft een competitiewedstrijd in de Tercera División (Grupo IX), de aftrap vindt plaats om 12.00 uur. Vélez staat in deze divisie (die bestaat uit 22 clubs uit Andalucía en Melilla) na elf speelrondes op de vierde plaats met 22 punten, Atletico Malagueño is de trotse koploper een verloor tot nog toe slechts één keer.

VelezMalaga voetbal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s