Eredivisieklassieker te zien in Nerja bij El Fuego

NERJA – De enige echte voetbalklassieker die Nederland rijk is, de strijd tussen het Rotterdamse Feyenoord en het Amsterdamse Ajax, is zondag 22 oktober live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijd wordt uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. De klassieker tussen landskampioen Feyenoord en Ajax wordt zondag vanaf 14.30 uur afgewerkt in het Rotterdamse stadion De Kuip. PSV neemt het eerder op diezelfde dag (aftrap 12.30 uur) in eigen huis op tegen Heracles Almelo.

Op zaterdagvond 21 oktober wordt ook de wedstrijd tussen koploper FC Barcelona en de hekkensluiter Málaga CF in ‘La Liga’ getoond. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Camp Nou-stadion van Barcelona en begint om 20.45 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Feyenoord_Ajax

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s