Programma slotdag Feria de Nerja

NERJA – Het Feria de Nerja beleeft op donderdag 12 oktober haar laatste dag. Die begint om 12.30 uur op het Balcón de Europa met een optreden van diverse koren – gevormd door oudere inwoners -, uit de plaatsen Nerja, Torrox, Frigiliana en Marbella.

Om 16.00 uur is het podium op het Balcón voor het Coro Rociero Peña Flamenco de la Amistad de Frigiliana, een uur later gevolgd door de opvoering van traditionele dansen door dansgroepen en koren uit Torrox.

Rond kwart voor zes is het de beurt aan de kinderen van de dansgroep Baile Infantil de Christian David Callejón, waarna om 18.45 uur de Grupo de Baile Infantil de Ángela Muñoz het podium overneemt. De lange reeks aan activiteiten op het Balcón de Europa wordt rond 19.15 uur afgesloten met een optreden van het Coro Flamenco Arena y Sal.

Op het Plaza de España vormt een (gratis toegankelijk) concert van Las Soles vanaf 19.30 uur het sluitpunt qua optredens in de grote gemeentelijke feesttent Caseta Municipal. Het Feria de Nerja van 2017 wordt officieel om middernacht beëindigd.

Nerja Feria 2017 Las Soles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s