Pianoconcert Daniel Fichera in Centro Cultural

NERJA – De internationaal vermaarde pianist Daniel Fichera treedt vrijdagavond 13 oktober op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Fichera maakte naam met onder meer optredens in de Carnegie Recital Hall van New York, waar hij de Artists Internacional Competition won.

Het concert in het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 begint vrijdagavond rond 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Tickets zijn te verkrijgen aan de kassa’s van de Centro Cultural de Nerja of te reserveren via de website www.mientrada.net . Meer informatie over de pianist Daniel Fichera is te vinden op zijn website: www.danielfichera.webs.com .

Nerja CCN Fichera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s