Gala-avond rond verkiezing tot ‘Reina y Cabellero de Nerja 2017’

NERJA – Het jaarlijkse Feria de Nerja begint vandaag (zaterdag 7 oktober). Naast de officiële opening met een concert door de Banda Municipal de Música de Nerja (aanvang 20.00 uur op het Balcón de Europa) openen alle attracties het grote Carabeo-kermisterrein en is er de ingebruikname van de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España, waar iedere kermisdag optredens plaats vinden.

Als eerste is er zaterdagavond 7 oktober een gala-avond (22.00 uur), waarbij de ‘Reina y Mister’ van het Feria worden gekozen. Op zondagavond 8 oktober is het podium in de grote feesttent voor de zangeres La Húngara (aanvang 23.00 uur), op maandag 9 oktober treedt de groep Siempre Así op (eveneens vanaf 23.00 uur). Dinsdag 10 oktober is het tijd voor ‘Demarco Flamenco’ (23.00 uur), een dag later treedt het populaire duo Andy y Lucas op (23.00 uur). De afsluiting is donderdag 12 oktober voor ‘Las Soles’ (gratis toegankelijk, aanvang 19.30 uur).

Kaarten (telkens 10 euro per persoon) kunnen geworden besteld via de website malagaentradas.com, of bij de fotozaak Fotos Guerrero aan de Calle de la Cruz in Nerja.

Feria 2017 Dag1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s