Programma eerste dag Feria de Torrox

TORROX – Waar in Nerja het jaarlijkse Feria begint op zaterdag 7 oktober, gebeurt dit in het naburige (op tien kilometer afstand van Nerja) Torrox twee dagen eerder. Daar wordt op donderdag 5 oktober om 17.00 uur op het Plaza de la Constitución de aftrap gegeven voor het Feria de Torrox.

Dit gebeurt met een (jeugd)muziekfeest onder leiding van DJ Worcel tot circa 20.00 uur. Om 17.30 uur wordt de gemeentelijke feesttent aan de Jardines de Picasso officieel in gebruik genomen met optredens van lokale dansgroepen, gevormd door zowel ouderen als jongeren uit Torrox. Vanaf 19.00 uur wordt er in het Pabellón Municipal een mini-voetbaltoernooi afgewerkt met deelname van het lokale Atlético Torroxeño.

De theatergroep Carpa Teatro trekt vanaf 22.00 uur door de straten in de binnenstad van Torrox, om 21.00 uur wordt de feestverlichting door geheel Torrox ontstoken. Rond 23.00 uur beging op het Plaza de la Constitución de hoofdact van de openingsdag met een optreden van Les Carlotas.

Torrox Feria 2017 Dia1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s