Banda de Musica opent Feria de Nerja

NERJA – Met een optreden van de Banda Municipal de Música de Nerja op het Balcón de Europa wordt zaterdagavond 7 oktober het jaarlijkse stadsfeest van Nerja, het Feria de Nerja, officieel in gang gezet. Het concert van de gemeentelijke muziekband, onder leiding van dirigent José Pedro Almendro del Pino, begint om 20.00 uur.

Aansluitend volgt de officiële openingsspeech door feria-omroeper/presentator Antonio Pozueco inclusief het ontsteken van de feestverlichting die op veel plekken in de binnenstad is aangebracht. Op het Carabeo-feestterrein is de kermis dan ook inmiddels begonnen.

De eerste activiteit in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España volgt vanaf 22.00 uur met een gala-avond rond de verkiezing tot ‘Reina de las Fiestas y Cabellero de Nerja 2017’. Hiervoor dient 10 euro per persoon te worden neergeteld.

Nerja Feria2017 Poster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s