Film ‘National Gallery’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 4 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘National Gallery’ van regisseur Frederick Wiseman vertoond. Deze Britse productie uit 2014 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De documentaire, die de kijker meeneemt naar het leven in het Londense museum Nacional Gallery, duurt bijna drie uur. Hoofdrollen zijn er voor Leanne Bejnamin, Kausikan Rasjeshkumar and Jo Shapcott. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Nacional Gallery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s