Feria de Nerja barst zaterdag los

NERJA – Het stadsfeest Feria de Nerja barst zaterdag 7 oktober los. Op het Carabeo-parkeerterrein wordt de komende dagen de laatste hand gelegd aan de opbouw van veel attracties, het gros van de (vele) tenten is al verrezen. In de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España staat een reeks aan optredens en shows gepland

Al deze entreebewijzen kosten (met uitzondering van het laatste en gratis toegankelijke afsluitende concert) 10 euro per persoon. Begonnen wordt er op zaterdagavond 7 oktober met een gala-avond, waarbij de ‘Reina y Mister’ van het Feria worden gekozen. Op zondagavond 8 oktober is het podium in de grote feesttent voor de zangeres La Húngara (aanvang 23.00 uur), op maandag 9 oktober treedt de groep Siempre Así op (eveneens vanaf 23.00 uur). Dinsdag 10 oktober is het tijd voor ‘Demarco Flamenco’ (23.00 uur), een dag later treedt het in Andalucía populaire duo Andy y Lucas op (23.00 uur). De afsluiting is donderdag 12 oktober voor ‘Las Soles’ (gratis toegankelijk, aanvang 19.30 uur).

Kaarten voor de optredens in de gemeentelijke feesttent kunnen geworden besteld via de website malagaentradas.com, of bij de fotozaak Fotos Guerrero aan de Calle de la Cruz in Nerja.

Nerja Feria 2017 programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s